Lyden av trivsel

EVENTPAKKER

Nå kan du også bli en del av megasuksessen“Lyden av Trivsel”. Det som en gang ble skapt for å skape enda mer og bedre trivsel på arbeidsplasser er nå også tilpasset event og konferansemarkedet. Mange vegrer seg for trivselstiltak som trimgrupper, rafting og generell svetting. “Lyden av Trivsel” er derimot basert på korsang og sosialt samvær utøvd og instruert av profesjonelle utøvere og her ligger nok orsaken til suksessen.

Så langt har tusener av helsearbeidere og kommunalt ansatte i Trøndelag deltatt og funnet dette særdeles givende. Det samme synes folk som har tatt del i event- og konferanseutgaven. Stikkordet for “Lyden av trivsel” er at alle er deltakere. Altså, her snakker vi om inkluderende underholdning hvor gjestene på event og konferanser står for underholdningen på egen hånd, instruert av artister fra øverste hylle samt tilrettelagt og produsert av profesjonelle produksjonsledere, instruktører og teknisk personell fra Rock City og Baztion.

LAT_teaser from Hypervisjon on Vimeo.

SMALL

10 minutters presentasjon av suksessen “Lyden av Trivsel”. Passer som åpning av en konferanse eller som pauseinnslag.
En veldig inkluderende presentasjon med allsang framført med med trykk og imponerende profesjonalitet.

MEDIUM

30 minutters presentasjon av “Lyden av Trivsel”. Her inkluderes deltakerne i oppvarming, korsang og dans instruert av profesjonell instruktør og artister. Passer som åpning eller kulturinnslag.

LARGE

Helaften med “Lyden av Trivsel”. Her blir deltakerne delt opp i grupper, hvor hver gruppe må innom flere stasjoner hvor sang og korreografi bli innøvd. Man får også oppleve en ordentlig backstage og livet “behind the scene”. Det hele ender i en festforestilling hvor deltakerne får opptre under middagen med noen av Norges mest kjente artister.

For priser og mer info: Terje Tranaas, tlf 90 67 65 47 epost: terje@numi.no